2015.11.14 09:00
Publikus

VIII. Magyar Ügyvédnap - jelentkezési határidő: 2015.10.19.

VIII. Magyar Ügyvédnap eseményeit 
2015. november 14-én (szombaton) 
rendezzük meg.

1. Az ünnepi ülésen - a teljes ülés tagjain kívül - a területi kamarák tagjai közül három kolléga/kolléganő részvétele lehetséges, ezért kérjük minden megjelenő személy nevének megjelölését 2015. október 19-ig.

Az ünnepi ülés díszvendége dr. Gulyás Gergely országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Törvényalkotásért felelős alelnöke.

Meghívott előadó: dr. Sulyok Tamás alkotmánybíró, az Alkotmánybíróság elnökhelyettese.

2. Az ünnepi ülést állófogadás követ, melyre minden résztvevőt várunk.

3. A kamarai estélyt – a mindeddig sikeresnek bizonyult helyszínen, - a Corinthia Hotel Budapestben rendezzük.

A műsort és az ezt követő tánczenét a Budapest Bar együttes szolgáltatja.

A területi kamarától ebben az évben is 190.000 Ft átutalását kérjük, mely 10 db Estély belépőt foglal magába. A belépő a vacsora menün kívül a felszolgált kávé, ásványvíz, bor és pezsgő ellenértékét is tartalmazza, természetesen külön italrendelésre is lesz lehetőség.

Kérjük, hogy a 10 db jegy feletti többletigényt október 19-ig szíveskedjék jelezni (a jegy ára: 19.000,-Ft/db).

Az Ügyvédnap a magyar ügyvédi kar kiemelkedő eseménye, ezért fontosnak tartjuk, hogy ezen minden kamara képviseltesse magát. Amennyiben a teljes jegy mennyiségére nem tartanának igényt, azt legkésőbb október 19-ig jelezzék, hogy a lehetőséget más területi kamarák felé továbbíthassuk. A Magyar Ügyvédi Kamara a 10 db Estély belépőből esetlegesen fel nem használt belépő visszavételét nem tudja biztosítani. 

4. Ebben az évben is szeretnénk, hogy a vendégeink pezsgő, bor és ásványvíz fogyasztása a fentiek szerint külön, térítés nélkül bonyolódjon, ezért kérjük ebben szíves segítségét a támogató szponzor felkutatása érdekében azzal, hogy a felajánlott ital mennyiség függvényében tudunk arról dönteni, hogy a déli fogadáson vagy az estélyen kerülnek ezek felhasználásra.

Az Estélyen egyfajta borból, minimum 50 palack biztosítása szükséges.

Kérjük, hogy október 19-ig szíveskedjék tájékoztatni az esetleges felajánlásról.

5.A tavalyihoz hasonlóan az idén is rendezünk jótékonysági tombolát, az erre vonatkozó pontos felajánlásokat is október 19-ig kérjük jelezzék.

6. Az ügyvéd napi ünnepségek keretében rendezzük meg az Országos Ügyvédjelölti Védőbeszéd Verseny országos döntőjét, melyre 2015. november 2-án 10.00 órakor a Budapesti Ügyvédi Kamarában kerül sor. A területi perbeszédverseny győzteseit (az előversenyek számától függően a második helyezettjeit is) várjuk az országos döntőre, ezért kérem, hogy 2015. október 19-ig szíveskedjék jelezni, hogy a területi kamara milyen régiós döntőben vett részt, illetve jelezzék a régiós döntő eredményét.

Kérjük, hogy az első és második helyezett jelölt nevét és e-mail címét részünkre e-mailen küldjék meg.

Budapest, 2015. szeptember 23.
                                                           Üdvözlettel:

                                                                                              Dr. Bánáti János