Publikus 2022.12.21

Hírlevél


TISZTELT KOLLÉGÁK!

2022. december 16-án megtartotta alakuló ülését a 2022-2026 ciklus Zala Megyei Ügyvédi Kamara Elnöksége. A lezajlott kamarai választói közgyűlést követően négy új tag került az Elnökségbe Dr. Nagy-Fáró Zsófia, Dr. Pintér Andrea Erzsébet, Dr. Tamás Tímea és Dr. Gárdos Tamás személyében.

A Kamara Elnöksége ez úton is megköszöni a korábbi elnökségi tagoknak, Dr. Bányainé dr. Molnár Judit, Dr. Frank Erzsébet, Dr. Matyók Mária, Dr. Kővári Gergő Benjamin ügyvédeknek az elmúlt ciklusban végzett munkáját, valamint Doszpotné dr. Kollarics Marianna és Dr. Varga Hildegard eddigi regionális fegyelmi bizottsági munkáját. Az új tagok Dr. Musztács Nóra és Dr. Pápai-Henczi Ágota ügyvédek.

Az elnökségi ülésen az új tagok bemutatását és az igazgatási ügyeket követően részletes ismertetés hangzott el a Kamara Elnöke részéről a jövő évi elnökségi munkával kapcsolatos elvárásokról. A Kamara Elnöksége meghatározta az elnökségi ülések időpontjait, melyek minden hónap utolsó péntekén kerülnek megtartásra, az első 2023. január 27. napján.

A Zala Megyei Ügyvédi Kamara irodája 2022. december 22. és 2023. január 2. között ZÁRVA tart. Halaszthatatlan ügyben a kamara a 20/966-2169 számon érhető el.

Zalaegerszeg, 2022. december 20.

Az Elnökség és a magam nevében

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánok!

Dr. Török Ferenc

Zala Megyei Ügyvédi Kamara

elnöke