Publikus 2015.04.01

X. Miskolci EU Vándorkupa európai uniós jogi perbeszédverseny


Meghirdetésre került a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának Európai Jogi és Nemzetközi Magánjogi Tanszéke által szervezett 

 X. Miskolci EU Vándorkupa európai uniós jogi perbeszédverseny.

Az évek óta nagy sikernek örvendő országos szintű jogesetmegoldó és perbeszédverseny célja, hogy – a magyar jogászképzésben hiánypótló szereppel – uniós jogi tárgyú megmérettetési lehetőséget kínáljon valamennyi graduális és posztgraduális képzésben résztvevő hallgató, valamint szakvizsgával még nem rendelkező fiatal gyakorló jogász számára.

A versenyre jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap postai és elektronikus címre történő megküldésével lehet. A nevezés ingyenes. A verseny eljárási szabályzata, illetve a versennyel kapcsolatos további anyagok a verseny honlapján érhetők el.

Kérjük, hogy amennyiben erre lehetőség van, a verseny meghirdetéséről minél szélesebb körben szíveskedjenek tájékoztatni az ügyvédjelölteket és az egyéb érdekelteket!

Amennyiben a versennyel kapcsolatban bármilyen kérdés felmerülne, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal a miskolci.eu.vandorkupa@gmail.com e-mail címen vagy az Európai Jogi és Nemzetközi Magánjogi Tanszék telefonszámán: +36 46 565 111 (23-85 vagy 13-51-es mellék).